onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

Moondance festival u Trogiru, 5. jubilarno izdanje

09.08.2017. | Announcements
Peto jubilarno izdanje održat će se od 10. do 12. kolovoza kada će, pod mjesečinom, ugostiti neke od najvećih imena elektroničke plesne glazbe: Robert Hood (USA), Oscar Mulero (SPA), Jonas Kopp (ARG), Psyk ( SPA), Dj Deep (FRA), Ben Sims (UK), Handmade (Ger), The Analogue Cops live (Ger) i mnoge druge kojima će support dati cijenjena regionalna imena kao što su Petar Dundov, Ivan Komlinović live, Jan Kinčl live, Insolate, Forest People i drugi.

Kao i prethodnih godina, Moondance će se održati u dvorcu iz 15. stoljeća u Trogiru, gradu pod zaštitom UNESCO-a.Svake godine festival postaje sve posjećeniji i zanimljiviji. Jedan je od najzanimljivijih festivala elektronske glazbe u sve bogatijoj festivalskoj ponudi na jadranskoj obali.Kvalitetu i popularnost festival su prepoznali i strani mediji i agencije (Forbes, Pulse, The Spaces), pa je tako Moondance pohvaljen kao jedan od nekoliko najboljih europskih destinacija za festival, što i ne iznenađuje obzirom da se održava u prekrasnoj srednjovjekovnoj tvrđavi, u kuli Kamerlengo, koja je u prošlosti imala obrambenu ulogu, za vrijeme trajanja festivala imat će ulogu posjetiteljima pružiti vizualne i zvučne magične trenutke koje će dugo pamtiti.

To su primjetili i trogirski gradski oci koji su uvrstili festival u Trogirsko kulturno ljeto shvaćajući da je Moondance najznačajniji događaj za promociju Unescovog grada izvan granica Lijepe naše.

AUTHOR: onlyCroatia.com, Josip Ostojic
VISITS: 510