onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

Voor liefhebbers van golf

22.12.2015. | Events in the region
De heer Richter, de voorzitter van de "Golf Club Louvain-la-Neuve", terug uit Slovenië, kon genieten van de kwaliteiten van twee golfbanen gelegen aan de voet van de Julische Alpen, in een idyllische natuurlijke omgeving. Hij spreekt met enthousiasme:

“In het dorp van Smlednik onder Mount Šmarna (" Šmarna Gora "), genoten we van de 'Diners Club Ljubljana Golf Course", de best uitgeruste privé-golfbaan in het land, 10 minuutjes rijden van het stadscentrum en de luchthaven. Omringd door twee kleine meren, de lengte is van de golfbaan is 5,872 m voor 1 “per” 72, het werd ingehuldigd in 2009 en heeft twee Europese kampioenschappen gehost in 2012 en 2014. Erkend als een van de 100 meest prestigieuze Europese golfbanen, het biedt bovendien een heldere verlichting, de mogelijkheid om te genieten van de nachtelijke partijen of om cursussen van de 'Golf Academy’ te volgen, geschikt voor alle niveaus (individuele lessen, groepspraktijk, jeugd cursussen, video-analyse van de "swing" en "fiting" van de "club") “.


“Tweede bestemming, de" Golf Club Bled ", die, gebouwd werd in 1937, de oudste Sloveense golfbaan, ook in de" top 100 "Europese trajecten. In een prachtige Sloveense natuur bijzonder goed bewaard gebleven , een paar kilometer van het meer van Bled, kunt u genieten van aangename gevoelens van een na elkaar gemaakte "swing"! 6,051 m lang voor 1 “per” 72, deze prachtige baan met uitzonderlijke natuurlijke kenmerken, is een van de mooiste van Europa. Goed gelegen, zult u eventueel uw praktijk van golfbanen blijven voortzetten op ongeveer zeven andere plaatsen in Oostenrijk, Italië en Slovenië, een paar uur rijden van Bled. "

Dus, golfers en hun begeleidende vrienden, al in mei 2016, aarzel dan niet om te beseffen om zelf de uitzonderlijke kwaliteiten van deze twee parcours te volgen, terwijl u geniet van de lokale gastronomie en het prachtige huis dat de Slovenen voor hun gasten voorzien.

... En als u uw verblijf wilt verbeteren, houd er rekening mee dat je een bezoek zou kunnen brengen aan de grotten van Postojna, de grootste karst grot in Europa, het aanbieden van een buitengewone rijkdom aan stalactieten en stalagmieten, evenals kalksteen vormen concentraties, kleuren en generaties die meer divers zijn. Als u liever een beetje rust langs de Adriatische Zee, ga dan naar het noorden van Kroatië, in Istrië, waar de gezellige badplaatsen wacht op u, met een grote keuze aan accommodaties in luxe hotels of, eenvoudiger, homestay, Pula, het oude amfitheater, goed bewaard gebleven, is de tweede grootste in de wereld na het Romeinse Colosseum, in Rovijn of Porec.

Zoals voor de natuurliefhebbers, ten noordoosten van Kroatië, biedt "Plitvice Nationaal Park" meer dan 296 km2, zijn 16 grote meren, 92 watervallen, zijn primitieve bossen van dennen en beuken, zijn Korona rivier en de vele wandelpaden.

Maar terug naar golf, om de aanwezigheid aan te duiden, in de badplaats van Umag, in het noordwesten van Istrië, vindt de "Adriatic Golf Course" plaats, ingehuldigd in 2009, met een lengte van 6.360 meter aan te geven en een gebied van 40 ha.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.onlycroatia.com, een operator die aanwezig zal zijn op de "Vakantiebeurs" van Brussel, van 4 tot 8 februari, 2015 en heeft zijn kantoor in Louvain-la-Neuve (kadic.ognjen@gmail.com/0474-11.89.46).

Yves Calbert / Fotos: Only Croatia


AUTHOR: Yves Calbert
VISITS: 1037