onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

Agencija onlyCROATIA.com predstavila se na najvećem austrijskom sajmu Ferien - Messe Wien 2018.

16.01.2018. | Events in the region
U Beču se od 11.-14. siječnja održao najveći austrijski sajam posvećen slobodnom vremenu, putovanjima i odmoru Ferien-Messe Wien 2018.

Agencija OnlyCROATIA.com imala je vizualno atraktivan štand u dvorani B u središnjem dijelu biciklističkog sela (Bike Village). Uz nas na štandu su bili i naši partneri iz udruge Hercegovina Bike. Glavni sponzor našeg sudjelovanja na sajmu bila je Turistička zajednica Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Angažman na sajmu se višestruko isplatio. Zahvaljujući sajmu imali smo priliku na austrijskom tržištu predstaviti naš jedinstveni proizvod Ćirinu prugu (Cycling: Railroad of Ciro). Bicikliranje starom austrougarskom željezničkom prugom preuređenom u biciklističku stazu koja vodi od Mostara do Dubrovnika i šire (Konavle, Popovo polje). Uz to predstavili smo i ostale naše turističke proizvode, poglavito one vezane uz biciklizam. Naš predstavnik Ognjen Kadić imao je korisne sastanke s predstavnicima austrijskih turističkih agencija i udruga vezanih uz biciklizam.

Kako smo na sajam došli dobro opskrbljeni propagandnim materijalom koji je krasio naš štand, imali smo priliku tijekom 4 dana trajanja sajma brojne brošure i letke podijeliti zainteresiranim posjetiteljima koji su neumorno pristizali do nas.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija sa sajma.


AUTHOR: onlyCROATIA.com
VISITS: 571