onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

U Splitu se otvara Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show

04.02.2019. | Announcements
Ovogodišnji međunarodni festival gastronomije i turizma ADRIATIC GASTRO SHOW 2019. započinje u srijedu 6. veljače u 10 sati u splitskoj Spaladium areni i potrajat će do subote 9. veljače. Na njemu će biti izloženo sve što treba hotelijerima, malim iznajmljivačima i ugostiteljima za novu turističku sezonu, a bit će održani i kulinarski show, radionice, prezentacije, poslovni susreti i predavanja.Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Split u petak 8. veljače s početkom u 11 sati organizira međunarodnu panel diskusiju "Ruralni turizam 365 Splitsko-dalmatinske županije". Tijekom trajanja show-a, šefovi hotelskog lanca "Le Meridien" i šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija uz pomoć Aspirinih studenata druge godine Gastronomije od namirnica koje osigurava Metro i pića od Maraskinih pića pripremati će razne delicije. Svi posjetitelji mogu sudjelovati i nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada kuhinja po mjeri vrijednosti 20.000 kuna.

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.


AUTHOR: onlyCROATIA
VISITS: 284