onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

Veliki interes belgijskih agencija za Srednju Dalmaciju: Uvodi se avionska linija s Antwerpenom tri puta tjedno!

14.10.2016. | Interesting news from tourism
Očarani kulturnim znamenitostima, gastronomijom i autentičnošću ponude

Udruženje belgijskih putničkih agencija Selectair za svoj godišnji kongres izabralo je Split i Splitsko-dalmatinsku županiju. Domaćin kongresa bila je Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatska turistička zajednica. Na četverodnevnom kongresu sudjelovalo je preko 120 sudionika iz Belgije, turističkih agencija, tour operatora…

U obraćanju prisutnima Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, rekao je kako gosti iz Belgije dolaze sve više u našu destinaciju, očarani su kulturnim znamenitostima, gastronomijom i autentičnošću ponude, te se u budućnosti nada da će te brojke samo rasti. Predsjednik neovisnog udruženja turističkih agencija Selectair Pieter Demuynck složio se sa Stellom i iskazao zadovoljstvo sa onime što su do sada vidjeli. Direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Belgiji Ivan Novak rekao je kako je cilj ovog kongresa upoznati belgijske agente s našom turističkom ponudom.

Generalni menadžer TUI Belgija, Dirk Van Holsbeke, rekao je kako je u planu avionska linija Antwerpen – Split tri puta tjedno. Istaknuo je kako su u četiri dana belgijski predstavnici, od kojih je 80% prvi puta u Splitu, istraživali destinaciju, oduševljeni su viđenim a posebno su istaknuli odličnu gastronomsku ponudu, koja je Belgijskim turistima iznimno važna.


AUTHOR:
SOURCE: hotsposts.net.hr
VISITS: 569