onlyCROATIA Facebook onlyCROATIA Youtube onlyCROATIA Instagram
BELGIUM: Tel: ++32/(0)474 118 946 | E-mail: sales@onlycroatia.com
CROATIA: Tel: +385(0)98/167-4446   | E-mail: info@onlycroatia.com

onlyCroatia.com - Travel news and infos

 

Srce sezone u Dubrovniku

01.08.2017. | Local Destinations
Ekipa agencije onlyCROATIA.com provela je jedan dan u Dubrovniku i provjerila kako diše naše najveće turističko središte i jedno od svjetski najpoznatijih odredišta u samom srcu sezone.

Ova turistička sezona već obara sve rekorde i svakako je za pamćenje na čitavoj obali, a tako i u Dubrovniku, uz dvoznamenkasti porast postotka u dolascima i noćenjima gostiju. Dubrovnik je odavno na granici prekrcanosti turistima, a gužva i vreva se osjeti na svakom koraku u gradskoj jezgri. Turisti dolaze iz gotovo svih krajeva svijeta, te nije teško razaznati velike grupe ljudi od Japana i Koreje do Brazila i Argentine koji uživaju u ljepotama velebnog grada. Šarolika je ponuda suvenira i raznih atrakcija stvorenih da privuku pažnju turista.
Posljednja vijest vezana uz Dubrovnik i njegovu reputaciju jeste ta da će se 25. film iz serijala o James Bondu, s Danielom Craigom u glavnoj ulozi, ove zime snimati u Dubrovniku. Vezano uz tu temu zanimljivo je čuti prodavače koji aludirajući na slavni serijal Igra prijestolja ispred suvenirnice usred ljeta viču "Winter is coming!"

Pogledajte više o Dubrovniku na slijedećem linku:

http://www.onlycroatia.com/travel-destinations,Dubrovnik
AUTHOR: onlyCROATIA.com, Josip Ostojic
VISITS: 317